Куряча грудка фарширована курагою та горіхами – рецепт від Світлани Фус
Інгредієнти:
Куряча грудка – 120 г
Курага – 20 г
Горіхи волоські -10 г
Для маринаду:
Соєвий соус – 10 г
Оливкова олія – 10 г
Апельсин – 1 \ 2 шт
Спосіб приготування:
1. Курячу грудку залити маринадом – суміш соєвого соусу, оливкової олії і соку половини апельсина.
2. Прибрати в холод на 20-30 хвилин.
3. Дістати курку з маринаду. Дати постояти і нагрітися до кімнатної температури і відбити.
4. Замочити курагу в гарячій воді на 5-7 хвилин
5. Дістати курагу з води, просушити серветкою, нарізати тонкою соломкою
6. Горіхи дрібно посікти
7. Розкласти тонко відбите філе, покласти суміш кураги з горіхом, закрутити рулетом.
8. Рулет загорнути у фольгу, покласти в духовку, запікати при температурі 200 градусів 20 хв до готовності.
Харчова та енергетична цінність:
Порція – 150 г
Білки – 19.2 г
Жири – 16.4 г
Вуглеводи – 13.7 г
Енергетична цінність – 279.5 ккал
Дякуємо!
Тепер редактори знають.