Зважені та щасливі

Куряча грудка фарширована курагою та горіхами – рецепт від Світлани Фус

Інгредієнти:

Куряча грудка – 120 г

Курага – 20 г

Горіхи волоські -10 г

 Для маринаду:

Соєвий соус – 10 г

Оливкова олія – 10 г

Апельсин – 1 \ 2 шт

Спосіб приготування:

1. Курячу грудку залити маринадом – суміш соєвого соусу, оливкової олії і соку половини апельсина.

2. Прибрати в холод на 20-30 хвилин.

3. Дістати курку з маринаду. Дати постояти і нагрітися до кімнатної температури і відбити.

4. Замочити курагу в гарячій воді на 5-7 хвилин

5. Дістати курагу з води, просушити серветкою, нарізати тонкою соломкою

6. Горіхи дрібно посікти

7. Розкласти тонко відбите філе, покласти суміш кураги з горіхом, закрутити рулетом.

8. Рулет загорнути у фольгу, покласти в духовку, запікати при температурі 200 градусів 20 хв до готовності.

Харчова та енергетична цінність:

Порція – 150 г

Білки – 19.2 г

Жири – 16.4 г

Вуглеводи – 13.7 г

Енергетична цінність – 279.5 ккал

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.