X

Брусничний десерт: рецепт від Тетяни Висоцької

Ведуча програми «Вікна-новини» і ток-шоу «Таємниці ДНК» Тетяна Висоцька поділилася швидким рецептом осіннього десерту. Основним інгредієнтом стала брусниця. Як приготувати в домашніх умовах райську насолоду і досягнути яскравого та делікатного смаку – дізнайтеся в матеріалі.

Осінь – це пора, коли звичні літні фрукти і ягоди поступово відходять. Проте всім нам хочеться продовжувати харчуватися так, щоб насичувати організм низкою вітамінів. Потішити свої смакові рецептори можна й восени, про що розповіла Тетяна Висоцька.

Для приготування брусничного десерту знадобиться небагато продуктів і часу.

Інгредієнти:

  •       Сир кисломолочний 200 г
  •         Желатин 2,5 ст. л., розмочений у 50 мл води
  •         Молоко 100 мл
  •         Брусниця
  •         Цукор за смаком

Спосіб приготування:

  1. До розмоченого желатину додайте склянку молока.
  2. Сир, склянку зажельованого молока і жменьку брусниці подрібніть блендером.
  3. Додайте цукор за бажанням.
  4. Залийте у форми і поставте в холодильник.

Більше на тему: Керівниця проєкту «Таємниці ДНК» Юлія Поборуєва про 4 сезон

Читайте нас також у Viber і Telegram.

Категорії: Uncategorized