Раф-кава: рецепт від учасника «МастерШеф. Битва сезонів»

Раф-кава це гарячий кавовий напій з еспресо, ванільного цукру і вершків, які змішуються і збиваються парою з еспресо-машини у пітчері. Також його називають просто рафом. Як приготувати раф-каву? Покроковий рецепт приготування від учасника «МастерШеф. Битва сезонів» Шеви Дімарика читайте в матеріалі.

Раф кофе

Інгредієнти:

  • кава дрібного помелу 1 ч. л.
  • вода 50 мл
  • вершки (10—11%) 100 мл
  • цукор 1 ч. л.
  • ванільний цукор 1 ч. л.

Більше на тему: Холодна кава: оригінальні рецепти

Приготування:

  1. Влити у пітчер вершки і додати звичайний та ванільний цукор.
  2. Приготувати 30 мл еспресо і відправити до вершків у пітчер.
  3. Збити отриману суміш паровідводом до отримання стійкої піни.
  4. Перелити у підігрітий посуд.

Більше на тему: Кавовий лікер: рецепт покроково

Читайте нас також у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: