PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Покроковий рецепт малинової наливки

18.06.2018

Літо – сезон ягід і смачних напоїв! Ми навчимо вас готувати малинову наливку в домашніх умовах, яка здивує не тільки вас, але й ваших близьких. Читайте покроковий рецепт в матеріалі.

iStock-618827598

Розглянемо два варіанти приготування малинової наливки – з додаванням горілки і коньяку.

Малинова наливка на горілці

Відзначимо, смак горілки в малиновій наливці буде невідчутним. Ви помітите лиш приємний ягідний аромат. Однак перебирати з напоєм не варто, адже він п’янить.

Інгредієнти:

  • малина – 800 г
  • горілка – 1 л
  • вода – 400 мл
  • цукор – 500 г

Спосіб приготування:

  1. Переберіть і очистіть малину.
  2. Складіть малину в ємність, подрібніть і залийте горілкою. Залиште суміш настоюватися на 7 днів у теплому місці.
  3. Злийте зайву рідину через марлю.
  4. Додайте до малини цукровий сироп (300 мл).
  5. Залиште наливку на два тижні, щоб вона настоялась.

Читайте також: Полуничний джем: рецепт-п’ятихвилинка від Жені Клопотенко

Малинова наливка на коньяку

Цей рецепт дуже простий, адже вам знадобляться лише малина і коньяк, проте настоюватися наливці доведеться довше.

Інгредієнти:

  • малина – 800 г
  • коньяк – 1 л

Спосіб приготування:

  1. Переберіть і очистіть малину.
  2. Складіть малину в ємність (краще банку) і подрібніть.
  3. Залийте малину коньяком і залиште настоюватися під кришкою на 2 місяці.
  4. Злийте зайву рідину і розподіліть настоянку по пляшках.

Смачного і приємного літа!

Читайте також: Малиновий чизкейк: дієтичний рецепт без випікання

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: