«МастерШеф»-13: час навчитися добре розрізняти смаки, технології та процеси у 13 випуску
Вже цієї суботи, 4 травня, на телеканалі СТБ вийде 13 випуск проєкту «МастерШеф»-13. Десятка найкращих кулінарів-аматорів завітає на кухню, де перевірять їх вміння визначати за дегустацією рецепт страви. Час навчитися добре розрізняти смаки, технології, процеси, підбирати форми та кольори. А головне те, що приховано від пересічного дегустатора. Не пропустіть 13 випуск від 04.05.2024 на улюбленому телеканалі СТБ!
Кулінарія — це професія. А значить, в ній існують досить чіткі норми професійної придатності. Якщо бухгалтер має вміти рахувати, а адвокат знати закони, то робочий інструмент кухаря — це вміння відчувати смаки.
Безумовно, судді також роблять помилки. Та головне, вони вчасно їх виправляють. Тож на 13 тижні аматори будуть працювати над власними помилками. Учасники виправлять те, з чим досі не навчилися працювати. А саме — соуси.
Більше на тему: «МастерШеф»-13: 12 випуск і час Паски — справжньої королеви столу
Оля Мартиновська поділиться секретами приготування одразу трьох соусів! А командам доведеться приготувати по три страви з ними. Та чи легко підібрати страву до соусу, а не навпаки?
Video: МастерШеф 13 сезон 13 випуск: анонс від 04.05.2024
Не пропустіть уже в суботу, 4 травня, о 19:00 13 випуск кулінарного шоу «МастерШеф»-13 на улюбленому телеканалі СТБ!