PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Лобіо: рецепт від переможця «МастерШеф»

28.07.2021

Побалувати себе смачним домашнім лобіо ― просто. Особливо на карантині! Переможець «МастерШеф»-9 Сергій Денисов розповів, як приготувати дуже смачне лобіо в домашніх умовах. Детальніше ― в матеріалі!

Більше на тему: Що приготувати на вечерю в мультиварці: топ-10 простих рецептів

Інгредієнти:

  • квасоля ― 500 г
  • кінза
  • сіль
  • часник
  • ріпчаста цибуля
  • селера
  • аджика
  • лавровий лист
  • білий винний оцет

Більше на тему: Страви з молодої картоплі: топ-3 рецептів

Спосіб приготування:

  1. Беремо будь-який улюблений сорт квасолі і замочуємо на ніч.
  2. Вранці воду зливаємо і заливаємо холодною водою. Даємо закипіти і зменшуємо до середнього вогню.
  3. Беремо кінзу, сіль, часник і розтираємо в ступці.
  4. Коли квасоля зварилася, потрібно трохи пом’яти боби: густина може бути будь-якою, кому яка подобається, головне ― не перетворюйте на суп.
  5. Додаємо сиру дрібно нарізану цибулю з пореєм і варимо ще хвилин 20.
  6. Потім додаємо часникову суміш і селеру.
  7. Потрібно ще додати аджику, чорний перець, лавровий лист і залишити страву на 10 хв. насичуватися.
  8. Вимикаємо вогонь і не чіпаємо 5―10 хв., а потім вливаємо білий винний оцет.
  9. Беремо гарячий корж, зачерпуємо ароматну квасолю, відкушуємо хрустку гурійську капусту і додаємо трохи вогнику у вигляді маринованого гостренького перцю, шматочок редиски, все це вприкуску зі свіжою зеленню!

Смачного!

Більше на тему: Літні салати з кавуном: рецепти

Читайте нас також у Viber та Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

banijay logo

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: