МастерШеф

Полуничний тірамісу з фісташками і ваніллю: рецепт від Катерини Великої

Досі думаєте, що щось смачненьке до чаю занадто калорійне? Тоді ми розвіємо ваші страхи! Фіналістка «МастерШеф»-5 Катерина Велика поділилася рецептом смачного полуничного тірамісу з фісташками і ваніллю. Нагадуємо, що полуниця має 33 калорії в 100 грамах. Тому не бійтеся набрати вагу, а насолоджуйтеся смачним десертом. Докладний рецепт в матеріалі.

Більше на тему: Полуничний торт: рецепт від Володимира Троцького

полуничне тірамісу

Інгредієнти:

  • маскарпоне (можна замінити вершковим сиром) – 500 г
  • цукрова пудра – 150 г
  • яйця – 7 шт.
  • полуниця – 700 г
  • печиво савоярді – 500 г
  • фісташки очищені несолоні (можна замінити вашими улюбленими горішками) – 100 г
  • ваніль – 1 стручок

Більше на тему: Полуничний джем: рецепт приготування на зиму

Приготування:

  1. Відокремлюємо жовтки від білків.
  2. Збиваємо жовтки зі 100 г цукру.
  3. Додаємо маскарпоне і збиваємо до однорідності на низькій швидкості.
  4. Окремо збиваємо білки з дрібкою солі до піків.
  5. Занурювальним блендером пюруємо полуницю з цукровою пудрою і ваніллю (ви можете зробити один великий торт або приготувати десерт порційно).
  6. Спочатку викладаємо шар крему, потім шар печива і шар полуничного пюре. Завершуємо горішками, попередньо подрібненими в кавомолці.
  7. Повторюємо шари 2–3 рази.
  8. Прикрашаємо м’ятою.

Читайте нас також в Viber та Telegram  СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: