Микола Мигаль: після шоу «МастерШеф. Професіонали»-3 зросла впізнаваність у рідному Івано-Франківську
Минулого тижня шоу «МастерШеф. Професіонали»-3 залишив Микола Мигаль. Він уже 9 років успішно працює на кухні, був кухарем у багатьох закладах ― від звичайних кафе до ресторанів мережевих готелів, має великий досвід роботи за кордоном. Готував для трьох президентів України. Обожнює українську гастрономічну культуру. Хоче відкрити гідну пастотеку в Івано-Франківську. А чим Микола Мигаль займається зараз? Дізнайтеся в матеріалі!
Як змінилося ваше життя після проєкту?
Кардинальних змін немає, але зросла впізнаваність у рідному Івано-Франківську та в соцмережах. На рахунок роботи, то очікував пропозицій в Україні, але натомість зросла кількість пропозицій з-за кордону.
З ким із учасників спілкуєтесь із «МастерШеф. Професіонали»-3?
Усі пишуть, що з кимось спілкуються, а я ні з ким близько не спілкуюсь. Деколи можу списатись із Віталиком Нужним та Льонею.
Ви пішли б на 4 сезон «МастерШеф. Професіонали»?
Я б сім разів поміряв і один раз пішов би (сміється. ― Прим. ред.). Але вже з багажем досвіду, як тут усе працює.
Як відреагувала ваша сім’я, коли дізналася, що ви дійшли до двадцятки?
Приємно, але сприйняли це як належне, бо розуміли, що я дійду набагато далі. Хоча особисто я був вражений, і для мене це було щось неймовірне!
Як ви гадаєте, чого вам не вистачило для того, щоб дійти далі?
Я сам себе довго грузив цим питанням, але потім зрозумів, що це конкурс і таке буває. Навіть на професійній кухні не все завжди йде за планом, усі страви не завжди з першого разу виходять ідеальні, їх потрібно кілька разів відпрацювати, побавитись із пропорціями, смаком, щоб довести до ідеалу. На «МастерШеф. Професіонали» в тебе шансу на помилку немає. Тому, судячи з цього питання, мені не вистачило досвіду роботи з обмеженням часу, продуктів. Хоча моя страва мені подобалась.
Більше на тему: Радек Конечни: Я вже старий для участі в 4 сезоні!