МастерШеф

Курка з персиками: рецепт від Юри Негрича

Курка з персиками в соусі з сидру, розмарину і чорного перцю ― відмінний варіант страви для святкової вечері. Як же приготувати курку з персиками? Покроковий рецепт курки з персиками від суперфіналіста «МастерШеф. Професіонали» Юрія Негрича читайте в матеріалі.

Курка з персиками: рецепт від Юри Негрича

Інгредієнти:

  • сидр ― 150 мл
  • ціла курка ― 1 шт.
  • персики ― 6―8 шт.
  • цукор ― 150 г
  • соєвий соус ― 50 мл
  • масло ― 50 г
  • олія
  • розмарин
  • вершки

Спосіб приготування:

  1. Курку очистити, розрізати. Персики порізати дольками.
  2. На розігрітій сковороді в олії обсмажити всі частини курки, додати дві щіпки цукру і трохи соєвого соусу, щоб утворився м’ясний сік. Готову курку витягти.
  3. У цю ж сковороду всипати цукор, топити до стану карамелі. Додати персики, готувати 3 хвилини і залити все це сидром, посипати чорним перцем і маленькою щіпкою солі, додати шматочок масла.
  4. У готовий соус покласти курку, протушкувати 3 хвилини, вимкнути.
  5. У готову страву додати розмарин і злегка полити вершками.

Смачного!

Більше на тему: Тарт з кремом Шанті і фруктами

Читайте нас також у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: