Тарт із кремом шанті та фруктами від Катерини Великої
09.03.2019
Тарт із кремом шанті та фруктами – надзвичайно смачний десерт. Його перевага не лише в простоті приготування, а й у часі – 20 хвилин! Покроковий рецепт швидкого у приготуванні десерту від учасниці «МастерШеф»-5 Катерини Великої знайдете в матеріалі.
Інгредієнти для пісочного тіста:
- яйця – 2 шт.
- вершкове масло – 200 г
- борошно – 400 г
- цукрова пудра – 3 ст. л.
- сіль – дрібка
Більше на тему: Яйце-пашот від Пави
Інгредієнти для крему:
- вершки 30% жирності – 300 г
- ваніль (або ванільний цукор) – паличка
- цукрова пудра (за смаком)
- фрукти або ягоди (за смаком)
Приготування:
- Перетерти борошно з нарізаним холодним маслом.
- Додати яйця, цукрову пудру і сіль, замісити круте тісто.
- Відправити в холодильник на 1 годину.
- Рівномірно розподілити тісто у формі та проткнути кілька разів виделкою.
- Обрізати зайве тісто по краях.
- Накрити папером для запікання і засипати зверху квасолею або будь-якою крупою, яку не шкода.
- Запікати 10–15 хвилин, дати охолонути.
- Вершки збити вінчиком, додаючи ваніль і цукрову пудру.
- Наповнити тарт кремом. Зверху викласти ягоди або фрукти.
Смачного!