МастерШеф

Тарт із кремом шанті та фруктами від Катерини Великої

Тарт із кремом шанті та фруктами – надзвичайно смачний десерт. Його перевага не лише в простоті приготування, а й у часі – 20 хвилин! Покроковий рецепт швидкого у приготуванні десерту від учасниці «МастерШеф»-5 Катерини Великої знайдете в матеріалі.

тарт с кремом шанти и  фруктами, тарт с кремом шанти и  фруктами рецепт, рецепт тарт с кремом шанти и  фруктами, как приготовить тарт с кремом шанти и  фруктами, тарт с кремом шанти и  фруктами от екатерины великой

Інгредієнти для пісочного тіста:

  • яйця – 2 шт.
  • вершкове масло – 200 г
  • борошно – 400 г
  • цукрова пудра – 3 ст. л.
  • сіль – дрібка

Більше на тему: Яйце-пашот від Пави

Інгредієнти для крему:

  • вершки 30% жирності – 300 г
  • ваніль (або ванільний цукор) – паличка
  • цукрова пудра (за смаком)
  • фрукти або ягоди (за смаком)

Приготування:

  1. Перетерти борошно з нарізаним холодним маслом.
  2. Додати яйця, цукрову пудру і сіль, замісити круте тісто.
  3. Відправити в холодильник на 1 годину.
  4. Рівномірно розподілити тісто у формі та проткнути кілька разів виделкою.
  5. Обрізати зайве тісто по краях.
  6. Накрити папером для запікання і засипати зверху квасолею або будь-якою крупою, яку не шкода.
  7. Запікати 10–15 хвилин, дати охолонути.
  8. Вершки збити вінчиком, додаючи ваніль і цукрову пудру.
  9. Наповнити тарт кремом. Зверху викласти ягоди або фрукти.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: