Життя після шоу: досягнення переможця і яскравих учасників 1 сезону «МастерШеф. Професіонали»
Кожен, хто хоча б раз побував на кухні «МастерШеф», автоматично стає частиною її смачної історії. Перший сезон «МастерШеф. Професіонали» показав глядачеві абсолютно новий рівень кулінарного мистецтва і назвав ім’я найкращого шефа країни. Але що сталося з учасниками, які залишили проєкт раніше? Яке воно, життя після шоу? Про зміни і досягнення переможця та яскравих учасників 1 сезону «МастерШеф. Професіонали» дізнаєтеся в матеріалі!
Переможцем «МастерШеф. Професіонали 1 сезон» став простий хлопець із Камишан. Паша Серветник був справжнім кулінарним відкриттям сезону і довів усім, хто в нього не вірив і жартував, що він справжній професіонал і вміє не тільки вирощувати мікрогрін. Після фіналу переможець зробив пропозицію, а незабаром і одружився зі своєю коханою дівчиною. З першого дня перебування на кухні «МастерШеф. Професіонали» Паша завжди говорив про неї з особливою ніжністю. На весільних фото, якими молодята поділилися в Instagram, вони неймовірно милі, по-справжньому закохані та щасливі.
Завдяки перемозі хлопцеві вдалося втілити свою мрію і заробити перший мільйон до 25 років. Основну частину виграшу професіонал витрачає на стажування в різних ресторанах світу. Одне з останніх – стажування в Таїланді. Але на цьому Паша не збирається зупинятися, адже в нього є нова мета – отримати роботу мрії в Америці.
Бойовою подругою Паші Серветника на проєкті була кондитер Катерина Яблонська. Вона не відстає від нього і активно розвиває свою кондитерську. Також Катерина втілила свою дитячу мрію і тепер мовить у мікрофон як радіоведуча Radio MORE.FM.
Олександр Абрамов одразу зарекомендував себе як досвідчений і впевнений шеф. Після проєкту він продовжує активно займатися ресторанним консалтингом, вести свій сайт і блог в Instagram. Також Олександр успішно проводить майстер-класи як для професіоналів, так і для аматорів.
А зараз перевіримо вашу пам’ять. Кого з шефів учасники називали «мастершефівським» Олегом Винником через разючу зовнішню схожість? Правильно, це був Павло Ключник.
Тепер він працює в ресторані «Guramma Modern Asia», який посідає 1 місце в номінації «Топ-20 ресторанів Києва ділового та преміум сегменту». Також Павло проводить майстер-класи, веде свій кулінарний блог в Instagram.
Наступна учасниця, про досягнення якої ми розповімо, – це скандально відома Катерина Пєскова. Незважаючи на свій вибуховий характер, Катя – справжнісінький трудоголік. Після проєкту дівчина з новою силою займається розвитком своєї кондитерської та активно веде блог в Instagram. Також Катерина Пєскова тепер ще й YouTube-блогер, а на її каналі вже більше 71 тисячі підписників.
Теплі стосунки між Пєсковою і Аліком Мкртчяном не були грою на камеру. Ексконкуренти стали справжніми друзями після проєкту. Доречі, у «Бога м’яса» також з’явився свій YouTube-канал з розмовними відео і різними рецептами.
Кожен з топ-20 учасників першого сезону «МастерШеф. Професіонали» не зупинився на досягнутому, адже справжній профі вчиться і вдосконалює свої навички протягом усього життя.