МастерШеф

Крамбл із пряними фруктами: рецепт від Лізи Глінської

Крамбл із пряними фруктами ідеальний осінній десерт, який дуже простий і швидкий в приготуванні та прекрасно смакує з глінтвейном. Своїм рецептом поділилася суддя «МастерШеф»-9 Ліза Глінська. Покроковий рецепт крамблу з пряними фруктами читайте в матеріалі.

крамбл з пряними фруктами

Інгредієнти для крамблу:

  • цукор 60 г
  • вершкове масло (кубики холодного) 70 г
  • борошно 80 г
  • сіль

Приготування:

  1. Змішати всі інгредієнти до стану «крихти».
  2. За бажання можна додати подрібнений обсмажений горіх (30 г).
  3. Викласти отримані «крихти» на пергамент і прибрати в морозильну камеру на 1520 хвилин.
  4. Тепер можна випікати в розігрітій до 170 градусів духовці від 10 до 15 хвилин. Все залежить від розміру «крихти».
  5. У процесі випікання я її перемішую, щоб крамбл пропікався рівномірно.

Інгредієнти для пряних фруктів:

Загальна вага 400 грамів. Це може бути мікс із персиків, слив, абрикосів, груш, яблук. Можна навіть трохи ягід додати.

  • цукор 50 г
  • вершкове масло 30 г
  • чорний ром (куантро, бренді або коньяк) 20 мл
  • прянощі: порошок кориці, імбиру, ваніль, аніс, мускатний горіх

Приготування:

  1. Приготуйте мікс із прянощів, які любите найбільше.
  2. На сковороду висипаємо цукор, доводимо до стану темно-коричневої карамелі, додаємо вершкове масло і ром.
  3. Засипаємо фрукти, нарізані невеликими шматочками.
  4. Додаємо прянощі.
  5. Томимо фрукти на середньому вогні, щоб вони стали м’якшими.
  6. Подаємо пряні фрукти з остиглим хрустким крамблом.

Смачного!

Джерело: Instagram lizaglinskaya

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: