PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Артем Кінаш: Леді Гага – моє натхнення

02.04.2019

Артем Кінаш 18-річний кондитер, який навчався в академії Ектора Хіменеса-Браво. На кастингу йому вдалося вразити суддів своєю майстерністю. Але у 4 випуску Артему не вдалося вистояти у битві чорних і він залишив кухню «МастерШеф. Професіонали». Чому йому було смішно чути критику від суддів? Про емоції, здобутки та плани на майбутнє –  читайте в інтерв’ю з Артемом Кінашем.

мастер шеф профессионалы артем кинаш

Артеме, як ти сприйняв критику на битві чорних?

Чесно кажучи, коли виганяли і говорили, що чекали від мене більшого, мені було реально смішно. Я завжди бачу свої помилки. Не подумайте, я людина досить самокритична і завжди готовий вислухати зауваження.

Розкажи про найяскравіший конкурс на «МастерШеф. Професіонали».

Це було весілля! Це було надзвичайно важко і суперемоційно. Ми з Катею Яблонською вирішили приготувати триярусний торт за 2,5 години, який за правилами повинен простояти всю ніч у морозильній камері. У результаті у нас нічого не вийшло, але наш десерт все одно виграв. Я був дуже радий нашій перемозі, тому що Катя Пєскова за 4,5 години так і не представила свій десерт.

Більше на тему: Тест: хто ти з суддів «МастерШеф. Професіонали»?

Що тебе надихає на створення кондитерських шедеврів?

Музика. Правда, не знаю, чому мене це так надихає. Зараз мені дуже подобається готувати під пісні Тоні Беннетта, Емі Вайнхаус і Леді Гага. Остання мене особливо надихає як людина. Леді Гага дуже епатажна, і цю її неординарність цікаво втілювати у торти!

Чи змінилося щось у твоїй роботі після проекту?

По-перше, закінчив навчання у коледжі і тепер я дипломований технолог харчової промисловості 4-го розряду. По-друге, вступив до університету. Зрозумів, що хочу робити щось своє, і зараз запустив індивідуальні майстер-класи у Харкові.

Більше на тему: Володимир Ярославський: де навчався суддя «МастерШеф. Професіонали»

Плануєш працювати тільки у Харкові?

Поки що тільки у Харкові. Але незабаром планую переїжджати до Києва, тому що регулярно надходять пропозиції роботи у кондитерці. Це те, чого я зараз хочу, мій кондитерський шлях.

Артеме, що можеш порадити людям, які бояться йти на «МастерШеф»?

Боятися не потрібно! Так, це перевірка самого себе. Більше психологічна, ніж фізична. Потрібно бути загартованою людиною, щоб потрапити на «МастерШеф». Але воно того варте, повірте! Підготуйтеся морально, визначте свою мету і сміливо йдіть на «МастерШеф».

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: