МастерШеф

Олександр Маслов: Як кухар я вже заіржавів

Першим учасником, який залишив кухню «МастерШеф. Професіонали», став Саша Маслов. Хлопець з першого дня вразив суддів своєю захопленістю, зацікавленням та любов’ю до кулінарії. Але це не допомогло йому продовжити боротьбу за головний приз проекту. Як це — залишити кухню «МастерШеф. Професіонали» першим? Що завадило продовжити боротьбу і які плани на майбутнє? Читайте в інтерв’ю з Олександром Масловим.

NF8A9127

Сашко, розкажи про найяскравіший день на «МастерШеф. Професіонали».

Найяскравіший день це виліт. Його можна назвати як найрадіснішим, так і найсумнішим, дивлячись як проаналізувати цю ситуацію. Я мало часу провів на проекті, тому найяскравішим був саме цей день.

А чи хотів вчинити інакше, щоб залишитися на проекті і пройти далі?

Ну, я б не брав участі цього року, а прийшов би наступного разу. Зараз розумію, що я не кухар, а більше керівник і підприємець. Як кухар я вже трохи заіржавів, і це було видно.

Більше на тему: Тест: хто ти з суддів «МастерШеф. Професіонали»?

Чи згоден з вердиктом суддів? Як сприйняв отриману критику?

Насправді, цілком нормально і адекватно. Я був дуже розгублений і не зміг у потрібний момент зібратися. Через це у мене не вийшло належним чином приготувати страву, яка змогла б здивувати своїми смаковими якостями. Тому судді тоді все правильно сказали.

Розкажи, після вильоту з проекту чи встиг відкрити щось нове для себе у світі кулінарії?

Багато що змінилося з моменту мого вильоту. До свого меню я додав поленту з білим шоколадом. Також заглибився у тонкощі приготування турнедо Россіні та опанував тонкощі просмажування та використання олії. У цілому, я вважаю, що прогрес не стоїть на місці. Тому все, що пов’язано з кухнею і тенденціями її розвитку, дуже важливо постійно відстежувати і вивчати.

А як змінилася твоє кулінарне життя після проекту?

Взагалі, мій рід діяльності останні 3 або 4 роки пов’язаний більше з підприємництвом. Зараз ми запускаємо другу точку на Оболоні, і я є безпосереднім власником цього бізнесу.

Більше на тему: Володимир Ярославський: де навчався суддя «МастерШеф. Професіонали»

Не думав про повернення на «МастерШеф. Професіонали» у наступному сезоні?

Не знаю, подумаю, подивлюся. У кулінарному мистецтві потрібно буде ще набратися знань та вмінь. Може, для шоу підприємців я підходжу більше.

Сашко, що можеш порадити людям, які мріють спробувати свої сили на кухні «МастерШеф»?

Я раджу гарненько подумати про місце кулінарії в їхньому житті. Якщо не зовсім впевнені у своєму бажанні або є сумніви хоча б на 0,5%, то не варто йти. Але якщо це 10 з 10, ви готові йти стрімголов, не жаліти ніг, рук та викластися на 100500 мільйонів відсотків цей проект однозначно для вас.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: