МастерШеф

Фруктовий смузі-боул від Євгена Кірсанова

Фруктовий смузі-боул зі спіруліною і насінням чіа — смачна, ситна та дуже корисна страва. Смузі-боул є новим трендом у сфері здорового харчування. Його наливають в миску, прикрашають фруктами, ягодами, горіхами, насінням та їдять ложкою. Покроковий рецепт приготування фруктового смузі-боула від «МастерШеф»-8  Євгена Кірсанова знайдете в матеріалі.

рецепт

Інгредієнти:

  • Абрикоси — 250 г
  • Сливи — 250 г
  • Спіруліна — 1 ст. л.
  • Йогурт натуральний — 300 г
  • Насіння чіа — 2 ст. л.
  • Сироп агави — за смаком

Більше на тему: Фотодобірка: піджаки Ектора Хіменеса-Браво

Приготування:

  1. Перемолоти насіння чіа.
  2. Попередньо видаливши кісточки, нарізати абрикоси і сливи дрібним кубиком.
  3. У блендер налити йогурт, додати 2/3 нарізаних абрикосів, слив, мелене насіння чіа, спіруліну і сироп агави за смаком. Все це ретельно збити.
  4. Смузі має бути смарагдового кольору. Якщо смузі буде загустим, можна додати трохи холодної води.
  5. Отриману масу налити в глибоку тарілку. Додати решту нарізаних абрикосів і сливи. Можна також додати горіхи.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: