МастерШеф

Секрети вишневого пирога

пирог вишня

Всі продукти були придбані в МЕТRО

Інгредієнти:
• Вишня — 300г; (Акційна ціна від МЕTRO: 69,90 грн/ 1 кг)

• Вершкове масло — 200г; (Акційна ціна від МЕTRO: 13,50 грн/200г)

• Борошно — 300г; (Акційна ціна від МЕTRO: 14,90 грн/2кг)

• Цукор — 300г;

• Яйця – 4 шт;

• Розпушувач — 10г; (Акційна ціна від МЕTRO: 2 грн/1 шт)

• Ваніль — 1г.

Button-METRO-card-32

Спосіб приготування:
1. Збити масло з цукром.

2. Потім по одному додати яйця, просіяне борошно, розпушувач та ваніль.

3. Форму для випічки змастити маслом, посипати борошном і вилити тісто.

4. Викласти вишні зверху тіста по всьому периметру.

5. Випікати 40 хв при температурі 180 градусів.

Раджу подавати з кулькою ванільного морозива! Смачного!

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Читайте также
banijay logo

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: