Секрети вишневого пирога
Всі продукти були придбані в МЕТRО
Інгредієнти:
• Вишня — 300г; (Акційна ціна від МЕTRO: 69,90 грн/ 1 кг)
• Вершкове масло — 200г; (Акційна ціна від МЕTRO: 13,50 грн/200г)
• Борошно — 300г; (Акційна ціна від МЕTRO: 14,90 грн/2кг)
• Цукор — 300г;
• Яйця – 4 шт;
• Розпушувач — 10г; (Акційна ціна від МЕTRO: 2 грн/1 шт)
• Ваніль — 1г.
Спосіб приготування:
1. Збити масло з цукром.
2. Потім по одному додати яйця, просіяне борошно, розпушувач та ваніль.
3. Форму для випічки змастити маслом, посипати борошном і вилити тісто.
4. Викласти вишні зверху тіста по всьому периметру.
5. Випікати 40 хв при температурі 180 градусів.
Раджу подавати з кулькою ванільного морозива! Смачного!