МастерШеф

Томатний суп з морепродуктами від Ангеліни Зарваницької

shutterstock_123727924640

Інгредієнти:

• риба морська 400 гр (можна будь-яку, на свій вибір. Напр. 200 гр білої і 200 гр червоної риби) (Акційні ціни від МЕTRO)

• кальмар 200 гр;

• креветки королівські 300 гр;

• мідії в раковинах;

• вино сухе біле 100 мл;

• помідори 5 шт;

• томати у власному соку 500 гр; перець червоний 1 шт;

• цибуля ялтинська 1 шт; морква 1/2 шт; соус табаско (за смаком);

• часник 1-2 зубчики;

• масло оливкове; (Акційна ціна від МЕTRO: 159,90 грн/1л.)

• пармезан 100 гр;

• хліб білий; спеції (чебрець, базилік, орегано, чорний перець, лавровий лист, можна взяти суміш італійських трав).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети приготування десерту крамбл із замороженими ягодами та морозивом

 

Button-METRO-card-32

Спосіб приготування:

1) У сковороді розігріти столову ложку оливкової олії. Помідори очистити від шкірки. Всі овочі дрібно нарізати, обсмажити.

2) Обсмажені овочі перекласти в чашу блендера. Додати м’якоть маринованих томатів, листя базиліка, сіль, соус табаско, спеції, 100 мл білого вина. Збити до однорідної маси.

3) Отриману масу перелити в сотейник і поставити на слабкий вогонь. Довести до кипіння і варити ще 10-15 хвилин.

4) На столовій ложці оливкової олії підсмажити в сковороді креветки, мідії, рибу і кільця кальмарів. Злегка підсолити і додати трохи італійських трав для аромату.

5) Перед подачею нарізати хліб і зробити сухарики. Їх необхідно викласти гіркою на тарілку, зверху розімістити підсмажені морепродукти і тільки тоді в тарілку наливати томатний суп. Гірку з хліба і морепродуктів посипати натертим пармезаном.

Смачного!

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Читайте также
banijay logo

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: