МастерШеф

Секрети японських пельменів від Євгена Поліводи

shutterstock_308134634

Інгредієнти (на 4 порції):

• 170 мл окропу;

• 200 г борошна (Акційна пропозиція від METRO: Борошно пшеничне вищого гатунку. Ціна 14,50 грн/2 кг)

• 2 ст. ложки рослинної олії;

• 200 г  фаршу зі свинини ;

• 100 г гарбуза;

• 20 мл вершків 35% жирності;

• Сіль;

• чорний мелений перець;

• орегано.

 

Button-METRO-card-32

 

Приготування:

1. Просіяне борошно залийте окропом. Замішуючи, поступово додайте рослинне масло, доводячи тісто до еластичної консистенції. Загорніть тісто в харчову плівку і залиште на 30 хв.

2. Тісто розкачати в тонкий пласт. За допомогою кулінарного кільця або склянки, виріжте кола діаметром 10 см.

3. Зробіть начинку. Для цього свинячий фарш обсмажте. Гарбуз відваріть і наріжте кубиками. За допомогою блендера подрібніть гарбуз до стану пюре. Додайте вершки і перемішайте. Отриману масу додайте до обсмаженого свинячому фаршу. Додайте за смаком сіль, перець, Орегано.

4. Отриману начинку покладіть в центр кола. Защипіть краї тіста у формі півмісяця.

5. Варіть Гедза (пельмені) в киплячій, підсоленій воді протягом 5 хв.

6. Готові Гедза обсмажте на добре розігрітій сковороді до золотистої скоринки.

Порада: замість гарбуза в фарш можна додати капусту — сиру або парену, подрібнену в блендері.shutterstock_308134634

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Читайте также
banijay logo

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: