МастерШеф

Секрети пирога з качкою та беконом від Ірини Бактиая

Інгредієнти:

• качка -1 шт,

• цибуля — 3 великих цибулини,

• масло вершкове (Акційна ціна від МETRO 16,90 грн/200 г),

• тім’ян,

• часник — 2 зубчики,

• білі гриби,

• бекон,

• коньяк,

• готовое листове тісто з дріжджів — 1кг,

• жовток — 2шт,

• сіль,

• перець,

• цукор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Салат Цезар з класичною заправкою із анчоусів від Тетяни Литвинової.

Спосіб приготування:

1. Цибулю нарізати напівкільцями, підсмажити на соняшниковій олії до золотого кольору.

2. З качки зняти шкіру, порізати на шматочки і відправити до цибулі обжарюватися.

3. Після того як обсмажитися, залити водою, накрити кришкою і залишити гаситися до готовності.

4. Через 30 хв після того, як додали воду, кладемо масло вершкове і продовжуємо варити.

5. Коли кістки самі почнуть відставати від м’яса — це означає, що качка готова.

6. Остудити. Злити бульйон, що утворився в ємність, а м’ясо відокремити від кісток і розділити по волокнах. Відставляємо.

7. Нарізаємо білі гриби.

8. На сковороду ллємо соняшникову олія, як тільки вона нагріється, додаємо часник і чебрець, а через хвилину і білі гриби.

9. Солимо, перчимо і смажимо до готовності. Викидаємо чебрець і відправляємо гриби до качки.

10. Смажимо бекон і теж з’єднуємо з начинкою. Всі разом тушкуємо, додаємо коньяк і поджигаем. Фламбуємо. Начинка готова.

11. Беремо кулінарне кільце, викладаємо в нього тісто, потім фарш, а краї з’єднуємо (виходить мішечок).

12. Хвостик мішечка зрізати, щоб не було на місці з’єднання країв багато тіста. Охайно руками придавити пиріг і сформувати коло, а також прибрати кулінарне кільце.

13. Так проробити з кожним паєм. Все змастити жовтком і відправити в духовку запікатися, коли верх підрум’яниться, перевернути.

Смачного!

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Читайте также
banijay logo

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: