Секрети салату з качкою і фруктами від Микити Моїсеєва
Інгредієнти: (Всі інгредієнти були придбані в МЕТRO)
• качина грудинка 1шт
• апельсин 1 \ 2 шт (Акційна ціна від МЕTRO)
• виноград 5 шт
• сік манго 50 г
• рукола 25 г
• бальзамічний оцет 10 г
Спосіб приготування:
1. Висушуємо паперовими рушниками качину грудинку. Робимо поперечні надрізи. Солимо, перчимо.
2. Обсмажуємо з обох сторін, починаючи з боку шкурки.
3. Треба, щоб підшкірний жир гарненько витопився. Доводимо качку до готовності в духовці.
4. У апельсина видаляємо шкірку, плівки, кісточки і отримуємо чисте філе.
5. Виноград розрізаємо навпіл, також видаляємо кісточки.
6. Руколу очищаємо від коренів і змішуємо з виноградом та апельсином.
7. Сік манго кип’ятимо, знімаємо з вогню і вливаємо бальзамічний оцет.
8. Гарненько перемішуємо.
9. Викладаємо руколу з фруктами на тарілку, поруч кладемо качку і поливаємо соусом з манго.
Смачного!