Секрети свинячої вирізки Капрезе фаршированої в’яленими томатами, моцарелою і базиліком
Яскраве, ароматне, святкове блюдо. Страва готується дуже швидко і просто.
Інгредієнти:
(Всі інгредієнти були придбані в МЕТRO)
• Свиняча вирізка 500 г
• Базилік свіжий зелений 20 г
• Лимонний сік 30 мл Сіль ½ ч.л.
• Перець чорний мелений 0.6 ч.л.
• Моцарела 120 г
• В’ялені помідори 100 г
• Рослинна олія20 мл (Акційна ціна від МЕTRO: 25,90 грн/900мл)
• Вино біле сухе (столове) 50 мл
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрет шоколадних профітролей.
Приготування:
1. М’ясо вимити, обсушити і зрізати всю плівку. Свинячу вирізку розрізати вздовж не доходячи до краю і розкрити як книгу. М’ясо відбити в тонкий пласт.
2. М’ясо поперчити, посолити, полити лимонним соком і викласти листя базиліка.
3. Сир нарізати тонкими скибочками і викласти поверх листя базиліка. На сир викласти в’ялені томати і посипати все італійськими травами 0,5 ч.л.
4. Накрити томати скибочками сиру і листям базиліка.
5. Згорнути вирізку якомога щільніше в рулет і обв’язати кулінарною ниткою.
6. У пательні розігріти олію і обсмажити рулет з усіх боків до золотистого кольору.
7. Перекласти рулет на деко, полити вином і запікати в розігрітій до 200 С духовці протягом 20 хвилин.
8. Перекласти рулет на дошку, зняти кулінарну нитку і дати полежати рулету 5 хвилин.
9. Гострим ножем нарізати рулет на порції.
10. Сік, що утворився при запіканні м’яса вилити через сито на м’ясо перед подачею.