МастерШеф

Секрети свинячої вирізки Капрезе фаршированої в’яленими томатами, моцарелою і базиліком

 shutterstock_192561242а

Яскраве, ароматне, святкове блюдо. Страва готується дуже швидко і просто.

Інгредієнти:

(Всі інгредієнти були придбані в МЕТRO)

• Свиняча вирізка 500 г

• Базилік свіжий зелений 20 г

• Лимонний сік 30 мл Сіль ½ ч.л.

• Перець чорний мелений 0.6 ч.л.

• Моцарела 120 г

• В’ялені помідори 100 г

• Рослинна олія20 мл (Акційна ціна від МЕTRO: 25,90 грн/900мл) 

• Вино біле сухе (столове) 50 мл

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрет шоколадних профітролей.

Button-METRO-card-32

Приготування:

1. М’ясо вимити, обсушити і зрізати всю плівку. Свинячу вирізку розрізати вздовж не доходячи до краю і розкрити як книгу. М’ясо відбити в тонкий пласт.

2. М’ясо поперчити, посолити, полити лимонним соком і викласти листя базиліка.

3. Сир нарізати тонкими скибочками і викласти поверх листя базиліка. На сир викласти в’ялені томати і посипати все італійськими травами 0,5 ч.л.

4. Накрити томати скибочками сиру і листям базиліка.

5. Згорнути вирізку якомога щільніше в рулет і обв’язати кулінарною ниткою.

6. У пательні розігріти олію і обсмажити рулет з усіх боків до золотистого кольору.

7. Перекласти рулет на деко, полити вином і запікати в розігрітій до 200 С духовці протягом 20 хвилин.

8. Перекласти рулет на дошку, зняти кулінарну нитку і дати полежати рулету 5 хвилин.

9. Гострим ножем нарізати рулет на порції.

10. Сік, що утворився при запіканні м’яса вилити через сито на м’ясо перед подачею.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Читайте также
banijay logo

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: