Марина приготувала потрійну порцію тарганів
На проекті «МастерШеф Діти 2» залишилося 7 учасників: ще трохи – і стануть відомі імена фіналістів. Щоб досягти максимального успіху в кулінарному шоу, юні кулінари повинні володіти не тільки талантом, але й удачею. Тому судді запропонували дітям зіграти в кості…
Під коробками-загадками діти знайшли базовий і нудний набір інгредієнтів.
Щоб отримати для своєї страви який-небудь хітовий продукт, юним кулінарам довелося ризикувати. Ектор Хіменес-Браво, Тетяна Литвинова і Дмитро Горовенко видали учасникам гральні кістки. Всі додаткові продукти (серед яких були як фуа-гра, так і таргани) позначили цифрами – все, що вимагалося від дітей, це викинути правильну комбінацію.
Одні діти повірили у свою удачу – наприклад, Марина не сумнівалася, що їй пощастить.
А ось у Даші з Фортуною відносини, як видно, не дуже складаються…
Проблема полягала в тому, що якщо взагалі не кидати кістки, то можна спокійно приготувати страву з базових інгредієнтів. А якщо кинеш і виграєш собі, наприклад, тарганів – то хочеш чи ні, а використовувати їх у страві потрібно буде в обов’язковому порядку.
Першими на гудок натиснули члени команди зелених – і виграли набір фруктів.
А ось “червоній” Марині Литвиненко пощастило менше – дівчинці випали таргани.
Втім, Марина знайшла вихід з неприємної ситуації – вирішила мити тарганів не в раковині під проточною водою, а просто залити їх водою прямо в колбі і гарненько потрусити, після чого кинути смажитися на сковорідці.
Жовтій команді пощастило більше – вони відразу виграли собі фуа-гра, правда, Даша зізналася, що це не найулюбленіший її інгредієнт…
Але коли дівчинці випали зофобаси, вона змінила точку зору: що завгодно краще черв’яків – навіть фуа-гра…
“Я не звикла сидіти на місці, бути боягузкою, йти легким шляхом!” – сказавши це, Марина знову кинула кістки і… виграла ще одну порцію тарганів.
А ще через кілька хвилин Марина виграла третю колбу з тарганами…
Ось так виглядає людина, яка може три рази поспіль викинути на кістках дев’ятку.
Поки “червоні” смажили тарганів, Денис і Даша намагалися впоратися з зофобасами. “Чому черв’яки пахнуть волоськими горіхами?” – дивувався Денис.
“Зелені” встигали і попрацювати, і подуріти. Ілля налякав Віку, перевернувши тару з вершками, але продукт виявився таким густим, що залишився приліпленим до денця.
На дегустацію суддям команди подали такі страви:
Червона команда – равіолі з начинкою з тарганів
Жовта команда – фуа-гра і зофобаси
Зелена команда – мільфей
Дивіться відео і дізнайтеся: хто, на думку суддів, приготував найгіршу страву, і хто – найкращу: