Юні кулінари нагодують дітей із зони АТО
Після того, як минулого тижня шоу «МастерШеф Діти» не залишив ніхто, на проекті, як і раніше, залишилося 15 учасників. Судді приготували їм складні та нові конкурси, а також зустріч з ровесниками із зони АТО.
У рамках першого конкурсу діти отримають від суддів універсальний набір інгредієнтів французької кухні (вирізка, фуа-гра, чебрець, розмарин, часник, малина, цукор, борошно, яйця, горох, морква, каштан, картопля, цибуля-порей, фенхель, бекон, гриби, винний оцет, вершки). Їм належить самим придумати блюдо з важливою умовою – потрібно використати всі інгредієнти… Які несподівані смаки вийдуть у юних кулінарів? І навіщо судді вручать учасникам білі прапорці?
Конвеєр – один з найскладніших і найбільш нелюбимих конкурсів учасників дорослого «МастерШефа». Продукти для невідомої страви надходять у хаотичній послідовності, тому важливо не переплутати технології і не взятися готувати неправильне блюдо… Як з конвеєром впораються юні кулінари? І кого заведе у глухий кут кокосове молоко, що з’явилося з пекельної машини?
Гостями шостого випуску проекту «МастерШеф Діти» стануть однолітки учасників із зони АТО. Навіть деякі дорослі не пережили стільки жахів, скільки ці малята, тому судді попросили юних кулінарів приготувати страви з теплотою і любов’ю, яких так не вистачає гостям… Але що вони замовлять собі на вечерю? І чому при появі дітей із зони АТО Ваня Тамашев не зможе стримати сліз?
Не пропустіть новий випуск шоу «МастерШеф Діти» цієї середи (9 березня) о 20:00 на СТБ!