Все буде добре

Гарбузовий флан: рецепт Катерини Великої

Хочете здивувати своїх близьких оригінальною осінньою стравою? Приготуйте для них флан із гарбуза! Цей французький десерт порадує своїм смаком навіть найвибагливіших гурманів. Дізнайтеся рецепт гарбузового флану в нашому матеріалі!

Більше на тему: Гарбузовий чізкейк: рецепт від Лізи Глинської

iStock-496119066

Флан – це один із видів французької випічки, який користується великою популярністю в Європі. Найчастіше він складається з яєць, цукру та вершків, проте наш винахідливий кулінар Катерина Велика пропонує зробити солоний флан, що поєднує в собі солодкість гарбуза й перчинку риби.

Більше на тему: Крамбл із гарбуза: рецепт Вінченцо Барба

Складові:

  • Варений гарбуз – 700 г
  • Варена нототенія – 350 г
  • Твердий сир – 50 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Вершки – 100 г
  • Вершкове масло – 20 г

Для заправки:

  • Оливкова олія – 2 ст. л.
  • Бальзамічний оцет – 1 ст. л.
  • Перець, сіль – за смаком

Більше на тему: Консервований гарбуз: рецепт від Євгена Клопотенко

Приготування:

  • Очистити й нарізати цибулю.
  • Подрібнити гарбуз, додати цибулю, рибу, яйце, вершки, тертий сир та вершкове масло в блендері.
  • Помістити масу в порційні форми.
  • Випікати в духовці на водяній бані при температурі 180 ° С протягом 30 хвилин.
  • Для соусу змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль, перець.
  • Подавати флан із соусом.

Смачного!

Video: Гарбузовий флан: рецепт приготування

Гарбузовий флан - це один із видів французької випічки. Читайте рецепт гарбузового флану від Катерини Великої, що сподобається вашій родині

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: