Все буде добре

Скумбрія на грилі: рецепт покроково

Скумбрія приготована на грилі легко засвоюється організмом і є прекрасним джерелом білка. Ця риба містить велику кількість фосфору, йоду, кальцію, магнію і цинку. Як приготувати скумбрію на грилі? Покроковий рецепт від експертів «Все буде добре» читайте в матеріалі!Скумбрия на гриле

Інгредієнти для скумбрії на грилі:

  • скумбрія – 3 шт.
  • кріп – пучок
  • петрушка – пучок
  • шпинат – пучок
  • цедра одного лимона
  • соняшникова олія – ​​3 ст. л.
  • помідор – 2 шт.
  • цукіні – 1 шт

Більше на тему: Як приготувати рибу на мангалі – рецепт Ольги Мартиновської

Приготування скумбрії на грилі:

  1. Зелень подрібнити.
  2. Зняти з риби обгорілу шкірку, фольгу змастити олією.
  3. Нарізати тонкими кільцями помідор, цукіні порізати слайсами.
  4. На фольгу помістити цукіні, рибу, посипати зеленню і цедрою лимона.
  5. Рибу укрити кружечками помідора, загорнути в слайси цукіні.
  6. Загорнути рибу фольгою і випікати на барбекю на 5-7 хвилин.

Смачного!

Читайте нас також у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: