X

Десерт із перестиглих персиків від Лізи Глінської

Десерт із персиків від Лізи Глинської складається з приготованого персикового коржа і сирної начинки, які по готовності скручують в рулет. Рецепт досить простий, тому його так люблять домогосподарки, а смак його радує всю сім’ю!

Інгредієнти для персикового коржа (на 4 порції):

  • Переспілі персики (великі) – 6 шт.
  • Цукор – 3 ст.  л.
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.
  • Вершкове масло (для змазування пергаменту) – 10-20 г

Інгредієнти для сирного крему:

  • Нежирний сир – 250 г
  • Масло вершкове – 25 г
  • Пудинг ванільний – 1 пакетик
  • Цукрова пудра – 2-3 ст.  л.

Більше на тему: Еклери в домашніх умовах – рецепт покроково від Наталії Левензон

Приготування коржа:

  1. Нагрійте духовку до 110 градусів. У блендері збийте персики з цукром і ваніллю до однорідного пюре.
  2. Перелийте збиту масу на великий лист (33 x 45 см), застелений папером для випічки та змащений вершковим маслом.
  3. Поставте в духовку приблизно на 5 годин сушитися при температурі 110 градусів.
  4. Перевірте духовку і на середині готування (через 2,5 години) переверніть деко іншою стороною, щоб основа вийшла рівномірно пропеченою.
  5. Повторно перевірте через 2 години, можливо до того моменту вже шар застигне і буде готовий.
  6. Дістаньте деко з духовки, і почекайте, поки охолоне персиковий корж.

Приготування сирного крему:

  1. Вершкове масло з’єднуємо з сирною масою і збиваємо міксером до однорідної консистенції, поступово всипаючи цукрову пудру та ванільний пудинг.
  2. Готовий крем відправити на 15-20 хвилин у холодильник.
  3. Готовий крем обережно нанести на персикову основу.
  4. Сформувати рулет і нарізати на порційні шматочки.

Десерт із персиків з сиром готовий!  Смачного!

Більше на тему: Апельсинове печиво – рецепт від Тетяни Литвинової

Читайте нас також у Viber та Telegram СТБ

Категорії: Без рубрики