Єлизавета Глинська
Експерт рубрики «Кухня».
Єлизавета народилася у Запоріжжі. У 12 років переїхала з батьками в Алупку.
У 2000 році вступила до педагогічного університету на факультет естетичного виховання (вивчала вокал). Після три роки викладала в музичній школі.
У 2007 році переїхала в Київ, де навчалася в школі гриму Алли Чурі та отримала освіту художника-гримера. Працювала арт-директором в компанії «Shiseido».
У 2012 році стала переможцем кулінарного проекту «МастерШеф – 2». Закінчила базовий курс кулінарного та повний курс кондитерського мистецтва в академії «Le Cordon Bleu» у Парижі.
У 2014 році Єлизавета повернулася в Україну. Зараз вона активно проводить майстер-класи, веде блог, пише книгу, займається розробкою десертних карт для ресторанів, кондитерських і готується до відкриття власного кондитерського бутіка.