PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvZG9icmUiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg0K

Бельгійський салат: рецепт від Сергія Калініна

22.07.2021

Як приготувати ситний салат і залишитися у формі? Кухар Сергій Калінін стверджує, що знає рецепт салату, який замінить повноцінну вечерю і не позначиться на фігурі. Читайте рецепт бельгійського дієтичного салату з овочами та куркою в нашому матеріалі.

рецепты

Інгредієнти (на 1 порцію):

  • баклажан – 1 шт.  
  • квасоля стручкова – 100 г
  • цибуля зелена – 2 шт.  
  • філе куряче – 80 г
  • помідори невеликі – 2 шт.  
  • лимон – 1/2 шт.  
  • салат зелений – за смаком
  • сіль, перець – за смаком

Інгредієнти для соусу:

  • рисовий або білий винний або яблучний оцет – 1 ст.  л.
  • часник – 1 зубчик
  • мед рідкий – 0,5 ч. л.  
  • оливкова олія – ​​1 ст.  л.

Більше на тему: Смачні літні салати: топ-5 рецептів від зірок СТБ

Приготування:

  1. Куряче філе відварити, баклажани порізати кружальцями й обсмажити на сухій пательні, квасолю бланшувати.  
  2. Усі інгредієнти змішати, скропити оливковою олією та лимонним соком й обсмажити 3 хвилини на пательні.  
  3. Для приготування заправки подрібнений часник змішати з оцтом, медом та оливковою олією.  
  4. Усі інгредієнти викласти на тарілку, додати порізаний помідор і подрібнену зелену цибулю. Полити соусом.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: