Сергій Калінін
Експерт рубрики «Кухня»
Кулінарія захопила Сергія з самого дитинства. Ще до школи намагався допомагати на кухні своїй бабусі, а в школі, не замислюючись пішов отримувати кухарські знання в рамках додаткового навчання. І, хоча доля розпорядилася інакше: Сергій здобув музичну та фінансову освіту, пристрасть до кулінарії збереглася з дитинства.
Будучи ентузіастом кулінарії, паралельно з основною зайнятістю вивчав основи професійної кулінарії, стажувався в ресторанах, подорожував, писав спочатку в особистий блог, потім взяв висоту гастрономічного оглядача журналу Forbes.Украіна.
Як підсумок, залишивши всі високі посади, повністю сконцентрувався на кулінарних медіа, консалтингу в ресторанній області та публічної діяльності в рамках власних кулінарних івентів iCook Open.