PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvZG9icmUiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg0K

Сергій Калінін

Експерт рубрики «Кухня»
Кулінарія захопила Сергія з самого дитинства. Ще до школи намагався допомагати на кухні своїй бабусі, а в школі, не замислюючись пішов отримувати кухарські знання в рамках додаткового навчання. І, хоча доля розпорядилася інакше: Сергій здобув музичну та фінансову освіту, пристрасть до кулінарії збереглася з дитинства.
Будучи ентузіастом кулінарії, паралельно з основною зайнятістю вивчав основи професійної кулінарії, стажувався в ресторанах, подорожував, писав спочатку в особистий блог, потім взяв висоту гастрономічного оглядача журналу Forbes.Украіна.
Як підсумок, залишивши всі високі посади, повністю сконцентрувався на кулінарних медіа, консалтингу в ресторанній області та публічної діяльності в рамках власних кулінарних івентів iCook Open.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: