PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvZG9icmUiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg0K

Гарбузовий мафін: рецепт покроково

26.10.2020

«Все буде добре» знову надає нам найкращі рецепти. Зараз ви дізнаєтесь, як приготувати неймовірно смачний гарбузовий мафін у себе вдома. Детальніше про те, як приготувати гарбузовий мафін, читайте в матеріалі.

Більше на тему: Шоколадний брауні: рецепт

тыквенный маффин

Інгредієнти:

  • Гарбуз 25 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Кефір (1%) 35 г
  • Рослинна олія 10 мл
  • Пшеничне борошно 50 г
  • Розпушувач 5 г
  • Цукор 30 г
  • Горіхи 5 г
  • Родзинки5 г

Більше на тему:  Теплий салат з куркою: рецепт

Приготування:

  1. Змішати кефір, рослинну олію і яйце (рідкі інгредієнти). Окремо змішати борошно з розпушувачем і цукор.
  2. Рідкі інгредієнти змішати з сухими.
  3. Подрібнити кухарським ножем на дошці горіхи.  Додати в тісто.
  4. Гарбуз натерти, додати його в тісто. Форму змастити маслом, наповнити її тістом на дві третини.
  5. Випікати при 180 градусах близько 2025 хвилин.
  6. Прикрасьте готову страву ягодами для презентації.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: