PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvZG9icmUiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg0K

Підгоріла курка: що робити? Секрет Сергія Калініна

17.09.2020

Що робити, якщо підгоріла курка? Кулінар-рятувальник зі стажем Сергій Калінін розповів, за допомогою чого можна врятувати підгорілу курку – зробимо для неї карамельно-горіхову шубку!

курица подгорела

Інгредієнти:

  • Підгоріла курка – 1 шт.;
  • Оливкова олія – 1 ст. л.;
  • Цукор – 200 г;
  • Соєвий соус – 2 ст. л.;
  • Перець чилі – 1 ч. л.;
  • Сіль – щіпка;
  • Арахіс або волоські горіхи – 200 г

Більше на тему: Стейк рибай: рецепт від шеф-кухаря

що робити якщо підгоріла курка

Приготування:

  1. Розтопити на сковороді цукор в ложці води, додати підігрітий соєвий соус, перець чилі, сіль – вийде карамельний соус.
  2. Зняти з запеченої підгорів курки обгорілу шкірку, покрити карамельним соусом.
  3. Подрібнити волоські горіхи в крихту.
  4. Плотно засипати горіховою крихтою всю курку з карамеллю. Добре притиснути горіхи лопаткою, щоб на курці утворився горіховий панцир.
  5. Поставити випікати в духовку на 7-10 хвилин за температури 200 градусів.

Більше на тему: Скумбрія на грилі

Video: Підгоріла курка: що робити? Секрет Сергія Калініна

Що робити, якщо підгоріла курка? Сергій Калінін розповів, за допомогою чого можна врятувати підгорілу курку

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: