Все буде добре

Кавуновий мед за рецептом Ігоря Місєвича

Хочете і взимку насолоджуватися смаком кавуна? Тепер це можливо! Приготуйте кавуновий мед за рецептом кулінара Ігоря Місевича, і в будь-який час року балуйте себе смаком літніх ласощів! Такий мед ви не знайдете на жодному прилавку супермаркету в Україні! Ексклюзивний рецепт для «Все буде добре»!

арбуз

Інгредієнти:

  • Кавун – 1 шт.

Більше на тему: Апельсинове печиво без яєць від Тетяни Литвинової

Приготування:

  1. Розрізаємо кавун на 4 частини і дістаємо м’якоть ложкою. Протираємо через сито. Потім пропускаємо м’якоть через марлю, складену в 2-3 рази. Ставимо на сильний вогонь.
  2. Знімаємо піну, ще раз пропускаємо через марлю і варимо вже на слабкому вогні, постійно помішуючи.
  3. Коли сік свариться вдвічі, перевіряємо готовність сиропу.
  4. Варити необхідно до загустіння. Розливаємо мед в стерилізовані банки. Далі закатуємо.

Більше на тему: Варення з м’яти від Євгена Клопотенка

Солодкий кавуновий мед готовий! Смачного!

Video: Кавуновий мед: рецепт меду з кавуна

Кавуновий мед - рецепт незвичайного меду з кавуна від Ігоря Місевича. Як приготувати кавуновий мед, читайте в матеріалі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: