Шоколадний брауні: десерт для Олега Винника
Остання битва за фотосесію з Олегом Винником. Сьогодні ми готуємо шоколадний брауні з нуту. Цей випуск «Все буде добре» ще гарячіший, ніж попередні. Ще більше поцілунків та смачних страв. Детальний рецепт шоколадного брауні читайте в нашому матеріалі.
Більше на тему: Олег Винник: 8 правдивих фактів про співака
Інгредієнти:
- Відварений нут – 200 г
- Яйце – 1 шт.
- Какао-порошок – 10 г
- Мед – 10 г
- Соняшникова олія – 3 мл
- Чорний шоколад – 15 г
Більше на тему: Червоний борщ: смачний обід для Олега Винника
Приготування:
- Нут залишити у холодній воді на 8–12 годин.
- Відварити нут протягом 40 хвилин.
- Відварений нут збити ручним блендером в однорідну пасту.
- Додати до нутової пасти: пару яєць, розпушувач (чайна ложка), мед і какао-порошок.
- Додати роздроблений гіркий шоколад.
- Розігріти духовку до 180 градусів. Форму для випічки застелити пергаментом і змастити краплею олії.
- Перелити тісто у форму і залишити брауні випікатися в духовці 20–25 хвилин.
- Дайте десерту охолонути не менше 20 хвилин перед нарізкою.
Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре