Все буде добре

Шоколадно-вишневий десерт з вершками за 15 хвилин від Тимура Мазура

Смачний десерт із вершками всього за 15 хвилин! Шоколад, вишня, вершки – з рецептом впорається навіть той, хто ніколи не готував солодощів! Деталі – в нашому матеріалі.

vlcsnap-2017-03-10-17h32m10s81

Інгредієнти:

  • Чорний шоколад – 100 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Йогурт (без домішок) – 200 мл.
  • Цукор – 30 г
  • Борошно – 40 г
  • Какао-порошок – 10 г
  • Яйце (білки) – 3 шт.
  • Вишня без кісточок (заморожена або в сиропі) – 20 шт.
  • Збиті вершки – 100 мл
  • Желатин (замочений) – 15 г
  • Цукрова пудра – 100 г
  • Ванілін – 0,5 г

Читайте також: Домашнє морозиво: рецепт з апельсиновим сиропом

Приготування:

  1. Вишню викласти в друшляк, щоб стекла зайва рідина, але не давити.
  2. Збити міксером йогурт, цукрову пудру та ванілін до однорідної консистенції. Додати набряклий желатин, знову перемішати.
  3. Перекласти масу в кондитерський мішок і відправити в холодильник на 30 хвилин.
  4. Розтопити шоколад разом із вершковим маслом на водяній бані.
  5. В окремій мисці змішати всі сухі інгредієнти – цукор, борошно і какао.
  6. За допомогою міксера змішати розтоплений шоколад із маслом і раніше збитими білками. Коли маса стане однорідною, додати сухі інгредієнти і ще раз перемішати.
  7. Деко вистелити пергаментом. Рівномірно розподілити рідке тісто. Відправити в духовку при температурі 180 °C на 8 хвилин.
  8. Готову основу нарізати кубиками 1 на 1 см.
  9. Сформувати десерт: на основу викласти шар вишні, залити кремом. Повторити.
  10. Посипати какао. Прикрасити вишнею.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Десерт за 15 хвилин, як в ресторані: рецепт Тимура Мазура

Як приготувати десерт за 15 хвилин? Навіть якщо ви ніколи не готували десерти, то ви впораєтеся! Дивіться рецепт ресторанного десерту за 15 хвилин від Тимура Мазура

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: