«Вишневий пінчер» від Лізи Глинської: рецепт
17.07.2018
Хочете потішити себе незвичайним десертом? Торт «Вишневий пінчер» готується легко і швидко. Секрети його приготування читайте в нашому рецепті.
Інгредієнти:
Тісто:
- Борошно – 2 скл.
- Сметана – 300 г
- Яйце куряче – 4 шт.
- Згущене молоко – 300 г
- Цукор – 1 скл.
- Какао – 3 ст. л.
- Сода – 3 ч. л.
- Оцет – 3 ст. л.
Крем:
- Сметана – 900 г
- Цукор – 100 г
- Цукрова пудра – 2/3 скл.
- Волоські горіхи рублені – 0,5 скл.
- Вишні – 500 г
Спосіб приготування:
- Яйця збити з цукром.
- По черзі додати згущене молоко, сметану і соду, погашену в оцті.
- Додати борошно і все добре збити.
- Розділити тісто на три рівні частини.
- В одну частину додати какао, змішати міксером, щоб не було грудочок.
- Темне і одну частину світлого тіста вилити в круглі форми і випікати 15–20 хвилин за температури 200 градусів.
- З третьої частини тесту спекти тонкий бісквіт для рулету на деку, вистеленому пергаментом.
- Для крему сметану збити з цукровою пудрою та цукром. Збивати потрібно до повного розчинення.
- Один світлий корж залишили цілим, другий (темний) – порізали на кубики або порвати.
- Третій корж змастити третьою частиною крему, викласти 200 г вишень і згорнути рулет. Трохи остудити, нарізати шматочками завтовшки 2 см.
- Вистелети харчовою плівкою глибоку посудину, укласти рулетики.
- Змастити шар рулетиків кремом.
- Укласти шарами нарізаний бісквіт, вишні, горіхи, перемащуючи кремом.
- Зверху накриваємо цілим коржем.
- Залишаємо просочитися на кілька годин (краще на ніч), перевертаємо, подаємо.
Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре