Морквяні цукати: рецепт приготування
21.05.2018
Дізнайтеся, як приготувати морквяні цукати, в нашому матеріалі! Ці корисні солодощі порадують незвичайним смаком вас і ваших близьких. Швидше читайте рецепт приготування смачних морквяних цукатів!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як використовувати прянощі для приготування десертів: майстер-клас Наталії Левензон

Складові для цукатів з моркви:
- Морква – 1 кг
- Цукор – 500 г
- Лимонний сік – 2 ст. л.
- Вода – 0,5 л
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макаруни з борошном з нуту: рецепт від Лізи Глинської
Приготування солодощів – цукати з моркви:
- Моркву очистити та нарізати кубиками. Зварити сироп із води та цукру.
- Коли сироп почне закипати, кинути в нього моркву. Важливо: класти моркву потрібно тільки після закипання сиропу. Тоді вона не буде занадто м’якою й набуде потрібного смаку.
- Варити ще 15 хвилин, потім відставити на 5–7 хвилин трохи охолонути.
- Повторити процедуру ще 2 рази для того, щоб морква увібрала в себе цукровий сироп і при цьому не розварилася.
- При останньому кип’ятінні додати сік лимона.
- Відкинути моркву на друшляк, помістити на деко, застелене пергаментом.
- Підсушити в духовці при температурі 80–90 °C протягом 30 хвилин, потім охолодити.
- Посипати готові цукати з моркви цукром.
Смачного!
Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре