PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvYmlnIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Томлена яловичина у соєвому соусі, рецепт від Світлани Фус

11.07.2019

Дієтолог проєкту «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус поділилася рецептом томленої яловичини у соєвому соусі. Ця щедра на яскраві барви овочів і фруктів страва ідеальна для літнього періоду. Як зібрати всі найкорисніші інгредієнти в одній тарілці – читайте у матеріалі.

говядина с овощами

Рецепт томленої яловичини у соєвому соусі

Більше на тему: Запечений хек з петрушкою і хріном: рецепт від Світлани Фус

Складові:

  • Соєвий соус — 4 ст. л.
  • Кукурудзяне борошно — 2 ч. л.
  • Стейк з яловичини — 500 г
  • Рослинна олія — ​​4 ст. л.
  • Зелена цибуля — 1 пучок
  • Часник (нарізаний) — 2 зубчики
  • Пекінська капуста — 1 невеликий качан 
  • Цукіні (нарізані) — 2 шт.
  • Рис шліфований довгозернистий — 300 г

говядина

Спосіб приготування:

  1. Рис відварити до готовності згідно з інструкцією.
  2. Змішати соєвий соус і кукурудзяне борошно у мисці.
  3. Помістити яловичину в скляний або керамічний посуд. Додати половину приготованого соусу. Накрити поліетиленовою плівкою і охолодити протягом 30 хвилин.
  4. Розігріти вок на сильному вогні. Додати 2 чайні ложки олії. Притомити яловичину до рум’яної скоринки. Перекласти у миску і накрити.
  5. Чудовим доповненням до яловичини є овочі. Додати капусту і цукіні. Смажити 2–3 хвилини або до готовності. Повернути яловичину у вок і додати соус, що залишився. Смажити протягом 1–2 хвилин або поки соус не загусне. Подавати з рисом.

Більше на тему: Піта з куркою та овочами по-грецьки: рецепт від Світлани Фус

Прекрасний варіант для обіду.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.