Томлена яловичина у соєвому соусі, рецепт від Світлани Фус
Дієтолог проєкту «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус поділилася рецептом томленої яловичини у соєвому соусі. Ця щедра на яскраві барви овочів і фруктів страва ідеальна для літнього періоду. Як зібрати всі найкорисніші інгредієнти в одній тарілці – читайте у матеріалі.
Рецепт томленої яловичини у соєвому соусі
Більше на тему: Запечений хек з петрушкою і хріном: рецепт від Світлани Фус
Складові:
- Соєвий соус — 4 ст. л.
- Кукурудзяне борошно — 2 ч. л.
- Стейк з яловичини — 500 г
- Рослинна олія — 4 ст. л.
- Зелена цибуля — 1 пучок
- Часник (нарізаний) — 2 зубчики
- Пекінська капуста — 1 невеликий качан
- Цукіні (нарізані) — 2 шт.
- Рис шліфований довгозернистий — 300 г
Спосіб приготування:
- Рис відварити до готовності згідно з інструкцією.
- Змішати соєвий соус і кукурудзяне борошно у мисці.
- Помістити яловичину в скляний або керамічний посуд. Додати половину приготованого соусу. Накрити поліетиленовою плівкою і охолодити протягом 30 хвилин.
- Розігріти вок на сильному вогні. Додати 2 чайні ложки олії. Притомити яловичину до рум’яної скоринки. Перекласти у миску і накрити.
- Чудовим доповненням до яловичини є овочі. Додати капусту і цукіні. Смажити 2–3 хвилини або до готовності. Повернути яловичину у вок і додати соус, що залишився. Смажити протягом 1–2 хвилин або поки соус не загусне. Подавати з рисом.
Більше на тему: Піта з куркою та овочами по-грецьки: рецепт від Світлани Фус
Прекрасний варіант для обіду.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.