Запечений хек з петрушкою і хріном: рецепт від Світлани Фус
Чудовий варіант для легкої вечері – це запечений хек з петрушкою і хріном. Дієтолог проєкту «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус розповіла, як приготувати цю страву. Як урізноманітнити свій раціон рибою? Що використовувати як гарнір? Дізнайтеся у матеріалі.
Не секрет, що вечеря повинна бути легкою і збалансованою, щоб не перевантажувати організм перед сном. Для цього необхідно з розумом підходити до приготування страв, які ви збираєтеся подати на стіл за кілька годин до сну. Запечений хек з петрушкою – чудовий варіант! До цієї страви як гарнір можете відварити нешліфований рис або зробити салат зі свіжих овочів.
Більше на тему: Піта з куркою та овочами по-грецьки: рецепт від Світлани Фус
Складові:
- Хрін (тертий) – 1 ст. л.
- Висівки – 2 ст. л.
- Петрушка (дрібно нарізана) – 1 ст. л.
- Філе хека (мерлузи, нототенії, минтая) – 250 г
- Чорний перець, сіль за смаком
Спосіб приготування:
- Розігріти духовку до 200 градусів.
- Змішати хрін, висівки і петрушку, приправити сіллю і перцем за смаком і обваляти філе хека.
- Помістити філе на деко і випікати протягом 10—12 хвилин до готовності риби.
- Подавати можна із салатом та лимоном!
Готово!
Дякуємо!
Тепер редактори знають.