PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvYmlnIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Запечений хек з петрушкою і хріном: рецепт від Світлани Фус

08.07.2019

Чудовий варіант для легкої вечері – це запечений хек з петрушкою і хріном. Дієтолог проєкту «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус розповіла, як приготувати цю страву. Як урізноманітнити свій раціон рибою? Що використовувати як гарнір? Дізнайтеся у матеріалі.

запеченный хек

Не секрет, що вечеря повинна бути легкою і збалансованою, щоб не перевантажувати організм перед сном. Для цього необхідно з розумом підходити до приготування страв, які ви збираєтеся подати на стіл за кілька годин до сну. Запечений хек з петрушкою – чудовий варіант! До цієї страви як гарнір можете відварити нешліфований рис або зробити салат зі свіжих овочів.

Більше на тему: Піта з куркою та овочами по-грецьки: рецепт від Світлани Фус

Складові:

  • Хрін (тертий) – 1 ст. л.
  • Висівки – 2 ст. л.
  • Петрушка (дрібно нарізана) – 1 ст. л.
  • Філе хека (мерлузи, нототенії, минтая) – 250 г
  • Чорний перець, сіль за смаком

рыба хек

Спосіб приготування:

  1. Розігріти духовку до 200 градусів.
  2. Змішати хрін, висівки і петрушку, приправити сіллю і перцем за смаком і обваляти філе хека.
  3. Помістити філе на деко і випікати протягом 10—12 хвилин до готовності риби.
  4. Подавати можна із салатом та лимоном!

Готово!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.