Піта з куркою та овочами по-грецьки: рецепт від Світлани Фус
Апетитна піта з куркою і овочами у грецькому стилі стане для вас цікавим варіантом обіду. Якщо ви давно шукаєте різноманітності у харчуванні, проте не хочете відступати від правил збалансованого і здорового раціону, то цей рецепт для вас. Дієтолог проєкту «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус розповіла, як приготувати піту з куркою та овочами. Детальніше читайте у матеріалі.
Рецепт піти з куркою та овочами:
Складові:
- Куряча грудка — 250 г
- Сушений орегано — 1 ч. л.
- Лимон (сік) — 1 шт.
- Часник — 3 зубчики
- Огірок — 1 шт.
- Грецький йогурт — 60 г
- Помідори — 2 шт.
- М’ята — 10 листочків
- Листя салату — 80 г
- Оливкова олія — 2 ч. л.
- Піта — 2 шт.
- Сіль, перець за смаком
Більше на тему: Котлети з кабачками: рецепт від Альони Александрової
Спосіб приготування:
- Нарізати курку на шматочки і помістити у миску. Додати туди орегано, лимонний сік, нарізаний часник, приправити сіллю і перцем за смаком. Добре перемішати. Відкласти на 10 хвилин.
- У мисці змішати йогурт і дрібно нарізані огірок, помідори, м’яту, листя салату і перемішати.
- Сковороду змастити оливковою олією і протушити у ній курку.
- Нагріти піту у сухій сковороді або тостері, а потім заповнити її салатом і куркою.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.