Котлети з кабачками: рецепт від Альони Александрової
Кабачки — ідеальний продукт для тих, хто хоче схуднути, але любить поїсти. Переможниця домашнього схуднення проєкту «Зважені та щасливі»-6 Альона Александрова пропонує рецепт котлет з кабачками. Як приготувати цю дієтичну страву – читайте у матеріалі.
Більше на тему: Список продуктів для правильного харчування від Альони Александрової
Складові:
- Філе куряче або індиче чи фарш курячий — 500 / 600г
- Кабачок — 200 г
- Морква — 40 г
- Цибуля ріпчаста — 50 г
- Часник — 2 зубчики
- Кріп
- Вівсяні пластівці — 5 ст. л.
- Сіль, перець, інші спеції за смаком
Спосіб приготування:
- Філе куряче перемолоти у блендері (можна і через м’ясорубку).
- Кабачок, моркву натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно нарізати.
- Далі всю масу перемолоти у блендері, додавши до неї дрібно нарізаний кріп, пропущений через часникодавку часник і перемелені вівсяні пластівці. Можна просто змішати всі інгредієнти без застосування блендера, тоді котлети будуть трохи схожі на тефтелі)
- Посолити і поперчити за смаком. Добре перемішати.
- Деко застелити фольгою і викласти котлетки. Відправити все у розігріту до 180 С° духовку на 30—35 хвилин.
Більше на тему: Як привчити дитину їсти овочі
Готово!
Дякуємо!
Тепер редактори знають.