Зважені та щасливі

Дієтичний олів’є: рецепт від Аніти Луценко

Олів’є – найвідоміший і найпростіший салат, який до смаку, напевно, кожному. Однак не секрет, що калорійність страви зашкалює. Тому часто балувати себе такою закускою не можна. Ведуча проєкту «Зважені та щасливі»-9 Аніта Луценко поділилася дієтичним рецептом олів’є, який ви знайдете у матеріалі.

оливье

Класичний олів’є заведено заправляти майонезом. А цей продукт далекий від світу правильного і збалансованого харчування. Однак можна замінити соус, деякі продукти і перетворити салат на цілком смачну і корисну страву. Як це зробити – розповіла Аніта Луценко.

Як приготувати дієтичний олів’є

Складові:

  • Картопля — 4 шт.
  • Горох — 50 г
  • Свіжий огірок — 1/2 шт.
  • Ріпчаста цибуля — 30 г
  • Морква — 1 шт.
  • Куряче філе — 1 шт.
  • Авокадо — 1/2 шт.
  • Натуральний йогурт — 3 ст. л.
  • Мед — 1 ч. л.
  • Гірчиця — за смаком
  • Лимонний сік — 2 ст. л.
  • Перець, морська сіль — за смаком

Більше на тему: Аніта Луценко: Всі хочуть бути стрункішими за норму

Спосіб приготування:

  1. Відваріть цілком картоплю і моркву до готовності.
  2. Замаринуйте куряче філе у лимонному соку та морській солі.
  3. Наріжте замариноване м’ясо на пластини і обсмажте їх з двох боків 5—7 хвилин до золотистої скоринки.
  4. Наріжте огірок, цибулю, авокадо, варені овочі кубиками. Додайте туди нарізане готове філе.
  5. Приготуйте соус. Змішайте гірчицю, мед, сіль і перець. Заправте салат.

Готово!

анита луценко

Фото: Instagram Аніти Луценко

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.