Зважені та щасливі

Овочі на грилі: рецепт від Світлани Фус

Багатьом подобаються продукти, приготовані на грилі. Найчастіше таку готівлю асоціюють із м’ясом. Але є багато продуктів, які можна готувати таким способом. Серед них і овочі. Як зробити овочі на грилі, розповіла дієтолог проекту «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус.

овощи на гриле

Овочі на грилі точно нешкідливі для вашої фігури і здоров’я. Якщо ви хочете урізноманітнити споживання цих продуктів, шукаєте альтернативу звичайному їх приготування, то сміливо розглядайте гриль. Овочі будуть смачнішими, якщо їх попередньо замаринувати з травами в оливковій олії, натерти часником і спеціями.

Більше на тему: Бурякові млинці з гречаним борошном від Світлани Фус

Овочі для грилю:

  • Перець
  • Спаржа
  • Гриби
  • Баклажани
  • Білокачанна капуста
  • Цибуля
  • Помідори
  • Також це можуть бути буряк чи картопля. В такому випадку заздалегідь відваріть їх, щоб не витрачати багато часу для їх приготування на грилі.
  • Корінь селери, петрушка, морква і всі коренеплоди просто створені для грилю.

Більше на тему: Салат із запеченої цвітної капусти: рецепт від Світлани Фус

Світлана Фус пропонує приготувати соус із відомих натуральних інгредієнтів, таких як маслини, трави, часник, бальзамічний оцет, мед, лимонний сік. З ним приготовані овочі будуть набагато смачнішими.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Диетолог Светлана Фус (@dietolog.fus)


Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.