Овочі на грилі: рецепт від Світлани Фус
Багатьом подобаються продукти, приготовані на грилі. Найчастіше таку готівлю асоціюють із м’ясом. Але є багато продуктів, які можна готувати таким способом. Серед них і овочі. Як зробити овочі на грилі, розповіла дієтолог проекту «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус.
Овочі на грилі точно нешкідливі для вашої фігури і здоров’я. Якщо ви хочете урізноманітнити споживання цих продуктів, шукаєте альтернативу звичайному їх приготування, то сміливо розглядайте гриль. Овочі будуть смачнішими, якщо їх попередньо замаринувати з травами в оливковій олії, натерти часником і спеціями.
Більше на тему: Бурякові млинці з гречаним борошном від Світлани Фус
Овочі для грилю:
- Перець
- Спаржа
- Гриби
- Баклажани
- Білокачанна капуста
- Цибуля
- Помідори
- Також це можуть бути буряк чи картопля. В такому випадку заздалегідь відваріть їх, щоб не витрачати багато часу для їх приготування на грилі.
- Корінь селери, петрушка, морква і всі коренеплоди просто створені для грилю.
Більше на тему: Салат із запеченої цвітної капусти: рецепт від Світлани Фус
Світлана Фус пропонує приготувати соус із відомих натуральних інгредієнтів, таких як маслини, трави, часник, бальзамічний оцет, мед, лимонний сік. З ним приготовані овочі будуть набагато смачнішими.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.