Печінковий пиріг: рецепт від Альони Александрової
Переможниця домашнього схуднення «Зважені та щасливі»-6 Альона Александрова давно налаштувалася на режим здорового харчування. Дівчина ретельно стежить за кількістю мікро- та макроелементів в кожному продукті. Вона знає — результат схуднення також залежить від харчування. Корисним рецептом печінкового пирога дівчина поділилася в своєму Instagram.
Правильне харчування — перший крок до гарного і здорового зовнішнього вигляду жінки. Більш того, воно прямо впливає на обмін речовин і струнку фігуру. Шкіра, волосся, нігті — все живиться від корисних речовин, засвоюваних нашим організмом.
Більше на тему: Корисний бутерброд від Альони Александрової
Переможниця домашнього зважування Альона Александрова ламає стереотип про складність правильного харчування. Дівчина пропонує рецепт печінкового пирога, який не містить шкідливих інгредієнтів. А в разі візиту гостей — ніхто навіть не здогадається, що страва дієтична. Приготувати пиріг з печінки ви зможете в домашніх умовах. Для цього знадобиться бажання побалувати свій організм і, звичайно ж, виключно здорові інгредієнти.
Складові:
- Печінка куряча або говяжья — 500-600 гр.
- Яйца курячі — 2 шт. (Яйця варені для прикраси — 3 шт.)
- Вівсяні пластівці — 60 гр. (Також можна додати кукурудзяний крохмаль замість пластівців)
- Лук — 2 шт.
- Морква — 2-3 шт.
- Гриби для начинки (за бажанням) — 200 гр.
- Частник — 2 зубчики
- Йогурт (без добавок) — 200 мл. \ Сметана 10-15% жирності
- Зелень кропу (за бажанням можна додати в йогурт) — 1-2 гілочки
- Сіль, перець — за смаком
Більше на тему: Коктейль на сніданок від Альони Александрової
Спосіб приготування:
- Замочіть печінку в воді на 1 годину. Вимийте і очистіть від плівок.
- У чаші блендера подрібніть все до однорідної маси — печінку, яйця, вівсянку, сіль, перець. (За бажанням можна додати в масу пару ложок йогурту або трохи молока)
- Займіться коржами. Залийте їх в силіконові форми і відправте в духовку при температурі 170-180° на 10 хвилин.
- Займіться начинкою. Наріжте моркву і цибулю і відправте на сковороду.
- Поки всі готові інгредієнти остигають, змішайте часник з йогуртом (за бажанням можна зі сметаною) + кріп.
- Яйця розділіть на білки і жовтки. Перетріть на тертці.
- Приступайте до збирання торта. Корж потрібно змастити йогуртом, далі рівномірно розподілити трохи морквяної і печінкової начинкою. Повторюємо таку процедуру з іншими коржами.
- Верх прикрасьте яєчним білком і зеленню.
- Дайте торту настоятися в холодильнику хоча б 2-3 години.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.