Вінегрет овочевий з морською капустою – рецепт від дієтолога Світлани Фус
Інгредієнти:
морська капуста без оцту – 60 г
морква – 20 г
буряк – 20 г
картопля -50 г
горошок зелений – 20 г (свіжий або морожений)
солоний огірок – 20 г (можна замінити на свіжий)
цибуля салатний – 10 г
оливкова олія – 5 г
перець, сіль – за смаком
Спосіб приготування:
1. Зварити на пару картопля, морква і буряк.
2. Потім очистити, нарізати тонкими скибочками.
3. Так само нарізати огірки.
4. Всі овочі змішати з морською капустою (капусту дрібно порізати) і нашинкованнимцибулею.
5. Додати сіль, перець, і заправити олією. Добре перемішати.
Для заправки можна використовувати сметану, змішану з гірчицею:
Сметана – 20 г
Гірчиця – за смаком
Харчова та енергетична цінність:
Порція – 200 г
Білки – 2.5 г
Жири – 5.4 г
Вуглеводи – 11.5 г
Енергетична цінність – 104.6 ккал
Дякуємо!
Тепер редактори знають.