Салат з руколи з креветками – рецепт від дієтолога Світлани Фус
Інгредієнти:
Креветки – 120 г
Рукола – 30 г
Помідори черрі – 50 г
Сир низької жирності (до 20%) – 15 г
Яйця перепелині – 20 г
Бальзамічний оцет, сіль, чорний перець, часник – за бажанням
Приготування:
1. Готові, очищені креветки з’єднати з руколою, порізаними помідорами чері та яйцями.
2. За бажанням додати сіль, чорний перець, часник і бальзамічний оцет.
3. Все ретельно перемішати.
4. Посипати тертим на дрібну терку сиром.
Харчова та енергетична цінність:
Порція – 235 г
Білки – 24.2 г
Жири – 6.5 г
Вуглеводи – 4.4 г
Енергетична цінність – 173 ккал
Дякуємо!
Тепер редактори знають.