Лазанья овочева – рецепт від дієтолога Світлани Фус
28.08.2014
Інгредієнти:
Перець червоний – 100 г
Кабачки – 150 г
Сир фета – 20 г
Укроп- 10 г
Базилік – 5-6 листочків
Оливкова олія – 1 ст.л.
Соєвий соус – 1 ч.л.
Горіхи кедрові – 1 ч.л
Приготування:
1.Перец і кабачки порізати пластинками.
2.Пріпечь в духовці.
3.Викладивая шарами, поливати соусом і посипати сиром.
4.Сверху присипати підсмаженими горіхами.
5.Запечь в духовці.
Соус:
Змішати масло, соєвий соус, порізані кріп і базилік.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.