Картопляний салат зі спаржею від дієтолога Світлани Фус
Інгредієнти:
Картопля – 100 г
Спаржа – 100 г
Помідори черрі – 40 г
Листя салату – 30 г
Базилік – 3 листочка
Оливкова олія (горіхове, кунжутне) – 10 г
Сіль морська, приправи з натуральних трав за смаком
Приготування:
Картоплю відварити в шкірці і почистити. Спаржу приготувати в пароварці. Помідори черрі порізати навпіл, картопля часточками, спаржу невеликими шматочками. Все красиво викласти на листя салату і полити соєвим соусом. Прикрасити листям базиліка.
Харчова та енергетична цінність:
Порція – 270 г
Білки – 4.4 г
Жири – 10.6 г
Вуглеводи – 18.5 г
Енергетична цінність – 187.2 ккал
Дякуємо!
Тепер редактори знають.