X

Черешневий сорбет: рецепт у домашніх умовах від фіналістки «МастерШеф»

Сорбет легко можна приготувати в домашніх умовах. Основою цього популярного італійського десерту можуть бути практично будь-які ягоди і фрукти. Сьогодні ми пропонуємо спробувати черешневий сорбет. Хочете дізнатися, як його приготувати? Рецепт черешневого сорбету від суперфіналістки «МастерШеф. Професіонали» Юлії Проходи читайте в нашому матеріалі!

Щоб зробити черешневий сорбет ще більш цікавим на смак, можете додати кілька чайних ложок ягідного або фруктового лікеру. Це до того ж подарує неповторний аромат і не дасть сорбету дуже затверднути.

Більше по темі: Домашнє морозиво: топ-5 простих рецептів

Сорбет із черешні

Інгредієнти:

  • 750 г черешні
  • 1 невеликий лимон
  • 1 жменя листя м’яти
  • 50 г цукрової пудри
  • 1 ст. л. лікеру (наприклад, вишневого)

Приготування:

  1. Очистити черешню від кісточок. М’якоть скласти в чашу блендера і подрібнити в пюре.
  2. Додати лимонний сік, цукрову пудру і лікер. Добре перемішати і відправити на 1-2 год. в морозильну камеру.
  3. Дістати масу, збити ще раз і повернути в морозильник на 2 год.

За 45 хв. до подачі рекомендовано переставити сорбет у холодильник.

Смачного!

Більше на тему: Як приготувати сорбет: топ-10 рецептів у домашніх умовах

Читайте нас також у Viber і Telegram СТБ

Категорії: Uncategorized