У 12 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов суддя шоу «Х-фактор»-10 Ігор Кондратюк. Будь-яку страву без м’яса зірковий гість не сприймає та відмовляється навіть куштувати. Тому Ектор вирішив приготувати для Ігоря Кондратюка мітболи із сочевиці з соусом марінара, які змінили його думку про вегетаріанські страви. Читайте рецепт в матеріалі.
Інгредієнти:
- сочевиця – 150 г
- цибуля – 50 г
- зіра – 2 г
- томати пілаті – 100 г
- лимонний фреш – 5 мл
- часник – 15 г
- соняшникова олія – 500 мл
- базилік – 15 г
- біле вино – 50 мл
- чорний перець, паприка, сіль
Приготування:
- Замочити сочевицю.
- Нарізану цибулю та часник, обсмажити на пательні.
- Додати туди сочевицю, сіль, перці та трішки пасти з томатів пілаті.
- Перебити блендером та додати до отриманої суміші яйця та панірувальні сухарі. Перемішати.
- Зробити кульки, запанірувати їх та обсмажити у киплячій олії.
- Для соусу маринара нарізати томати пілаті, цибулю, часник та обсмажити з додаванням вина.
- Довести до смаку, додавши спеції та випарити соус.
Смачного!
Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.
Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ