PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 12 випуск: рецепт мітболів із сочевиці з соусом марінара

01.12.2019

У 12 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов суддя шоу  «Х-фактор»-10 Ігор Кондратюк.  Будь-яку страву без м’яса зірковий гість не сприймає та відмовляється навіть куштувати.  Тому Ектор вирішив приготувати для Ігоря Кондратюка мітболи із сочевиці з соусом марінара, які змінили його думку про вегетаріанські страви. Читайте рецепт в матеріалі.

Інгредієнти: 

  • сочевиця 150 г
  • цибуля 50 г
  • зіра 2 г
  • томати пілаті 100 г
  • лимонний фреш 5 мл
  • часник 15 г
  • соняшникова олія – 500 мл
  • базилік – 15 г
  • біле вино – 50 мл
  • чорний перець, паприка, сіль

Приготування: 

  1. Замочити сочевицю.
  2. Нарізану цибулю та часник, обсмажити на пательні.
  3. Додати туди сочевицю, сіль, перці та трішки пасти з томатів пілаті. 
  4. Перебити блендером та додати до отриманої суміші яйця та панірувальні сухарі. Перемішати.
  5. Зробити кульки, запанірувати їх та обсмажити у киплячій олії. 
  6. Для соусу маринара нарізати томати пілаті, цибулю, часник та обсмажити з додаванням вина. 
  7. Довести до смаку, додавши спеції та випарити соус. 

Смачного! 

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: